Nieuws

 • Wij doen mee met de Qualiview evaluatie!

  Wij doen mee met Qualiview omdat naar onze mening de enige juiste evaluatie, de evaluatie is van ervaringsdeskundigen. En wie kan er meer vertellen over de kwaliteit van onze behandeling, dan de persoon die het ondergaat?

  Qualiview is een systeem om via een PREM-vragenlijst patiëntervaringen te meten. Zijn de patiënten in deze praktijk tevreden over de behandelingen, de fysiotherapeuten en het resultaat? En waar is mogelijkheid tot verbetering? Qualiview maakt het inzichtelijk.

  Uiteraard worden de data geanonimiseerd zodat de privacy van de patiënt gewaarborgd blijft.

  Zie ook onze nieuwe pagina Patiënten over ons waarin wij een aantal mooie uitspraken van onze patiënten op een rijtje hebben gezet.

  Zie hieronder de resultaten:

 • KNGF Polisvergelijk 2017

  Heeft u al gekeken naar de zorgverzekering van 2017? Dit is de aanbeveling van het KNGF (klik op de afbeelding om te vergroten).

  Zorgpolissen aanbevolen door het KNGF

 • De behandelindex: er wordt veel over gesproken, maar wat is het nou eigenlijk?

  Wij hebben op een rijtje gezet waar de belangrijkste informatie te vinden is:

  In het tv-programma Zorg.nu werd de behandelindex besproken samen met een fysiotherapeut. Bekijk hier de aflevering van 11 oktober, deze duurt ongeveer 10 minuten.

  In de aflevering van 1 november wordt er dieper ingegaan op de kwestie. Drie vertegenwoordigers van Zorgverzekeraars Nederland, KNGF en van fysiotherapeuten zitten samen met Zorg.nu om de tafel. Deze aflevering duurt ongeveer 30 minuten.

  En natuurlijk een artikel met o.a. uitleg over de consequenties voor de patiënt: Meetinstrument zorgverzekeraars nadelig voor patiënten.

  Wil jij gewoon aanspraak maken op de zorg zoals afgesloten in jouw polis?

  Wil jij minder invloed van zorgverzekeraars op jouw gezondheid?

  Kom dan in actie en teken de petitie via: www.stopdebehandelindex.nl

 • Sven sportfysiotherapeut in opleiding

  Vanaf vandaag is Sven een sportfysiotherapeut i.o.!

  Als u niet uw geliefde sport (meer) kunt beoefenen door een blessure, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing. De met zorg opgebouwde conditie moet niet verloren gaan.

  De sportfysiotherapeut weet veel verschillende trainingsmethoden om u weer snel op de been te helpen. Deze methoden wisselen snel. Wij zijn dan ook blij dat Sven zich binnen onze praktijk zich specifiek met sportproblematiek gaat bezig houden. We wensen hem veel succes met deze driejarige opleiding tot sportfysiotherapeut.

 • Nieuwe website en virtuele tour

  Als praktijk voor fysiotherapie vinden wij het belangrijk bij te blijven met de nieuwste technologie. Daar hoort natuurlijk ook onze website bij. U kunt nu ook makkelijk via uw mobiele telefoon of tablet onze website bezoeken en u snel online aanmelden. Daarnaast zijn wij ook trots op onze virtuele tour, waarmee u alvast een kijkje binnen onze muren kunt nemen. Loop eens rond door onze gangen en stap eens binnen in één van onze vier behandelkamers of onze ruime oefenzaal.

 • Avondopenstelling

  Sinds 2015 al zijn wij op dinsdag geopend tot 21.00u. Vanwege de aanhoudende drukte in de avond, zijn wij nu ook iedere woensdag tot 20.00u. open!

 • Hardloopanalysecentrum

  In onze praktijk is het sinds kort mogelijk met behulp van moderne technologie het hardlooppatroon gedetailleerd in kaart te brengen. Dit doen we met behulp van meerdere meetinstrumenten, waaronder audiovisuele feedback van het looppatroon op een groot scherm.

 • Onze praktijk bestaat 15 jaar!

  In 2001 is de solopraktijk overgenomen en sindsdien uitgegroeid tot een praktijk met maar liefst vier fysiotherapeuten: Marianne, Anniek, Sven en Frans. Daardoor zijn ook de specialisaties uitgebreid, tegenwoordig zijn we naast fysiotherapie voorzien van onder meer: oedeemtherapie, psychomatische fysiotherapie en craniofasciaal therapie. Ook zijn we gespecialiseerd in hardloopanalyses en medische fitness.

  Sinds 5 jaar zitten we in ons prachtige, authentieke pand in de Molenstraat in een volledig, gemoderniseerde praktijk van alle gemakken voorzien.

  Op naar de volgende 15 jaar!

 • Vind ons op Facebook!

  Wij zijn sinds kort ook te vinden op Facebook! Via onze pagina delen wij interessante weetjes, artikelen en wat ons zo nu en dan bezig houdt binnen de praktijk.

 • Training via biofeedbacktechnologie

  Onze praktijk maakt gebruik van trainingsmodellen met biofeedback van Sensamove.

 • Nieuw in onze praktijk: kaakfysiotherapie

  Deze therapie wordt in onze praktijk gegeven door een fysiotherapeute die gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en begeleiden van hoofd-, nek-, kaak- en aangezichtspijnen en /of de gevolgen hiervan. Ze werkt samen met andere disciplines zoals huisarts, tandarts, orthodontist, KNO arts, kinderarts en psycholoog. De kaakfysiotherapeute kan werken op verwijzing van een arts of specialist. U kunt haar ook zonder tussenkomst van een arts raadplegen.

 • AED

  Onze praktijk beschikt sinds oktober 2012 over een AED. Alle medewerkers in onze praktijk zijn geschoold om dit apparaat te kunnen bedienen. Een AED is voor fysiotherapiepraktijken niet verplicht, maar wij hechten er belang aan zo goed mogelijk te zijn voorbereid op eventuele calamiteiten.

 • Medical Taping

  Medical Taping wordt in steeds meer fysiotherapiepraktijken toegepast. Ook in onze praktijk zijn alle therapeuten hierin bijgeschoold.

 • Resultaten kwaliteitsonderzoek 2011

  Onze praktijk heeft van 1 april tot 30 juni 2011 meegedaan aan een landelijk onderzoek naar de kwaliteit van fysiotherapie. (zie nieuws 2 oktober 2011) De resultaten van zijn nu bekend. Onze praktijk heeft de maximale score van 100 behaald voor de onderdelen "Accommodatie" (landelijk gemiddelde 97), "Bejegening" (96) en "Mate waarin veiligheidsproblemen worden opgespoord en opgelost" (78). Ook voor "Multidisciplinaire samenwerking" scoort onze praktijk met 92 bovengemiddeld (68). Voor de "Mate van beschikbaarheid etalage-informatie" kreeg onze praktijk de score 92 (69).

Avondopenstelling

Wij zijn ook geopend op woensdagavond tot 21:00!